WEBCAM
 

ALPENKLUB Resort Hotel

Fekvése

Pályaszállás. Az Alpenklub panzió Präbichl-ben található, 70 km-re Graztól, a sípályától 150 m távolságra, 1230 m tengerszint feletti magasságon. A panzió előtt saját parkolónk van vendégeink részére, míg az épület mögötti - szintén ingyenes - nyilvános parkoló alkalmas autók és autóbuszok befogadására.


Klubjellegű panziónk családi tulajdonunkban van. Beszélünk magyarul, angolul, németül és szerb-horvátul. Szeretettel várjuk vendégeinket egy aktív pihenés eltöltésére.

Szobák

Az "ALPENKLUB" épületét 2008-ban felújítottuk.
A teljes kapacitás 71 fő. A házban 4-6 fős, egyszerűen berendezett, tiszta, többnyire emeletes ágyas szobákat kínálunk. Elsősorban diákoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Korlátozott számban tudunk családi szobákat is adni, 1 francia ágy + 1 emeletes ággyal.
Minden szobának saját fürdőszobája van, zuhanyzó, mosdó, WC-vel szerelve.

Ágyneműt es ágyneműhuzatot bisztositunk, de törölközőt mindenki hozzon magával.

Étkező

A földszinten található étkező kizárólag saját vendégeink részére van fenntartva.
Az étkezés önkiszolgáló rendszerben zajlik. Ez praktikusnak és gyorsnak bizonyult.
Vacsora után az étkező társalgóként üzemel. Klubjellegű panziónkban a hangulat baráti, a házirend laza. Az otthonról hozott italok fogyasztása engedélyezett, szívesen megfőzzük a vendégek kávéját, elkészítjük a hazai forraltbort, de AZ ÉPÜLET EGÉSZ TERÜLETÉN TILOS A DOHÁNYZÁS!

Játékterem

Szórakoztató jellegű játéktermünk felszerelése : csocsó es asztalitenisz. Vendégeink ezen berendezéseket ingyen használhatják korlátlan ideig, az internetet is beleértve.

Sítároló

Sítárolónkban speciális síbakancs állvány található. Ez rá van csatlakoztatva az épület fűtésére így reggelre mindenki sícipője száraz és meleg.

Az épület alaprajza